Antalya'da künefe nerede yenir? -Antep Diyarı Künefe

Antalya'da künefe nerede yenir? -Antep Diyarı Künefe

Künefe yemek için Antep'e ya da Hatay’a gitmenize gerek yok. Yiyenin bir daha yemek isteyeceği, damak çatlatan lezzete sahip künefeyi bu adreste denemenizi öneririz.

Hızlı servisi, lezzeti ve ferah ortamı ile Antalya'da künefe yiyebileceğiniz en iyi adreslerden biri Antep Diyarı Künefe Salonu. Antalya Kepez 15 Temmuz Şehitler Caddesi üzerinde burnunuza enfes künefe kokusu geliyorsa bilin ki Antep Diyarı Künefe'nin yanından geçiyorsunuz. Burası aynı zamanda Kare Katmer, Simit Katmer, baklava, kadayıf yanı sıra günlük hazırlanan yaş pasta satışı da yapıyor.    

Bu mekanın künefesi adeta damak çatlatan cinsten!   

Antep Diyarı Künefe diğer salonlardan ayıran özellikleri soğuk zincirle Antep'ten günlük olarak malzemeleri getirmesi. Haliyle taze ve lezzetli künefe yeme fırsatı yakalıyorsunuz.    

whatsapp-image-2021-12-22-at-111750.jpeg

İşletme sahibi Ahmet Kılıç, “ Bizler Antalya'da en kalabalık ve en deneyimli personeliyle çalışıyoruz. Burada misafirlerimizi mutlu etmek için elimizden gelen bütün çabalarımızı gösteriyoruz. Künefe deneyim gerektiren bir durum. Biz bunu hakkıyla yerine getirdiğimizi düşünüyoruz” dedi.