Antalyaspor’un rakibi Beşiktaş

Antalyaspor’un rakibi Beşiktaş

Geçtiğimiz hafta ligdeki ilk yenilgisini tadan Antalyaspor Hentbol Takımı, yarın güçlü Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek

Antalyaspor Hentbol Takımı, geçtiğimiz hafta deplasmanda Nilüfer Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Lige 6’ncı haftasında oynanan zorlu karşılaşmasında kırmızı beyazlı takım, rakibine 33-30 mağlup oldu. Bu Antalyaspor’un ligde aldığı ilk mağlubiyetti. Antalyaspor Hentbol Takımı ligin 7’nci haftasında evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak. Antalya Spor Salonu’nda saat 18.00’de oynanacak maçta Antalyaspor’da eksik oyuncu yok. Antalyaspor Hentbol Sorumlusu Hakan İrban, “Savaşıp kazanacağız” ifadelerini kullandı.

 

‘Güç versinler’

Bursa Nilüfer deplasmanında istemedikleri bir sonuç aldıklarını belirten İrban, “Bu mağlubiyette yaşadığımız sakatlık problemlerinin çok etkili olduğunu söyleyebilirim. Takım olarak biz Beşiktaş maçına yenilgisiz çıkmak o havayı taraftarımıza yaşatmak istiyorduk. Rakibimiz ligin en güçlü iki ekibinden biri. Kadro yapılarına, bütçelerine ve doğal olarak ligdeki konumlarına bakıldığında gerçekçi olmak gerekirse her takımın onlara karşı işi zor. Fakat biz takım olarak sahaya yürekli ve korkmadan çıkıyoruz. Bu maçta da sporcularım savaşacaklar. Geri adım atmadan sahada mücadele adına her şeyi göstermek istiyoruz. Hafta sonu taraftarın desteğini bekliyoruz. Onlarda bizim için itici bir güç olacaklardır” dedi. 

 

Akdeniz Manşet