CLOSE

Suggested:

    2016’da aramızdan ayrılanlar

    2016’da aramızdan ayrılanlar

    2016 yılını geride bırakan Antalya, acı-tatlı birçok olaya şahit oldu. Tarım ve turizmde verimsiz bir yılı geride bırakan Antalya, bu süre zarfında kente katkı koymuş çok önemli değerlerini de kaybetti. Siyaset, spor ve sanat dünyasında büyük emekleri olan birçok Antalyalı, 2016 yılında hayata gözlerini yumdu.

     


    Çimrin paylaştı

    Vefat edenlerin listesini çıkaran Antalyalı tarihçi Hüseyin Çimrin, bu isimleri takipçileriyle paylaştı. Çimrin, “Bu liste, benim yıl içinde arşivleyebildiğim kadarı ile sunulmaktadır. Birçok kişinin doğum tarihlerine ulaşamadığım için doğum-vefat tarihlemesi yapamadım. Tüm kaybettiklerimizin mekanı cennet olsun” dedi.

     

    İşte hayata veda edenler

    Abdullah Menek, Abdullah Sevimçok, Alev Ay, Ali Bölük, Ali Fuat Uslu, Ali Rıza Suduran, Arif Miray Öten, Asım Çelik, Asuman Tatlı, Ayşe Karaçöl, Bülent Ayrancıoğlu, Fahri Özçelik, Feridun Tufan, Fikri Zaman, Fuat Çiftçibaşı, Gülsüm Kulaksızlar, Gültekin Çeki, Hakan Aral, Hasan Çakal, Hasan Doyduk, Kadri Özer, Kemal Peker, Mahmut Akdemir, Mahmut Varol, Mehmet Algın, Mehmet Erol, Memduh Öğet, Mesut Biner, Mete İnci, Minnet Göksu, Mustafa Devecioğlu, Muhittin Selamet, Mustafa Alpas, Mustafa Güner, Mustafa Kasapoğlu, Necati Onural, Orhan Ünal, Ömer Çıkla, Recep Duran, Rengin Gülbahar, Rüştü Kantarcılar, Sabriye Armen, Servet Altan, Şadan Yürüyen, Şadiye Çevik, Şener Akıncılar, Şerife Tufan, Uğur Özkeleş, Vedat Lami Ildır, Yılmaz Kadıoğlu.

     Akdeniz Manşet