CLOSE

Suggested:

    Adım adım hedefe

    Adım adım hedefe

    İki haftadır türbülansa giren Antalyaspor, Rize’den galibiyetle döndü. Zorlu bir maçta rakibi iyi analiz eden Teknik Direktör Rıza Çalımbay, stratejik planıyla oyunun ilk yarısında sonuca ulaştı.

    Ligin bitimine 10 hafta kala her maç final havasında oynanacak. Ancak Antalyaspor için önemli rallinin bitmesine 1 maç kaldı. Bu son maçtan galibiyet elde edebilirse, Avrupa hedefine önemli motivasyon kaynağı olacaktır.

    Antalyaspor için Rize maçı her açıdan önemli bir sınavdı. Dolayısıyla hem düştüğü yerden kalkmak açısından, hem de Avrupa hedefini somutlaştırma için değerli bir galibiyet oldu. Şimdi bu rallinin bitmesine iki sezondur bir türlü diş geçiremediğimiz lig liderini yenerek şeytanın bacağını kırmak gerekir.

    Rize deplasmanında savunmada önemli eksikliklere rağmen, kazanmayı başaran oyuncularımız ve teknik ekibimiz bu maçın da üstesinden gelecek güce ve inanca sahip.

    Kazanmayı bir dereceye kadar tüm takımlar gerçekleştirebilir, ancak mesele bunu seriye bağlayıp, sürdürülebilir kılmak ve elde edilen başarının tesadüf olmadığını ispat etmektedir. Keza bugüne kadar ligin dibinden çıkarak, takımın Avrupa hedefleri planlaması bile büyük başarıdır. Bu noktadan sonra pek tabii beklentiler de değişmiştir. Öyleyse geldiğimiz yeri unutmadan hedefe koşmalıyız.

    Pazar günü Antalya Arena’da Beşiktaş maçı karşısında bilet fiyatları noktasındaki ayrılık doğaldır. Taraftarın kendilerine göre haklı gerekçeleri var. Dolayısıyla federasyonun bilet fiyatları yönünde kısıtlamaları da var. Yani kendi seyir kalitesindeki tribünlerimizi ucuzlatmamız karşısında maalesef deplasman tribününe de yüzde 30’dan fazla zam uygulanamıyor. Burada deplasmana giden cefakar taraftarın talepleri haklıdır. Ancak onlar da eminim ki Antalya Arena tribünlerinin Antalyasporlular tarafından dolu olmasını arzu ediyordur.

    Sonuç olarak, bilet fiyatlarının bu zorlu sınavda takımın yanında itici güç olmak adına düşünerek, daha yüksek perdeden Antalyasporumuzun yanında olmalı, tribünlerimize sahip çıkmalıyız.

    Sporla kalın.