CLOSE

Suggested:

    Antalya’da 3 şüpheli yakalandı

    Antalya’da 3 şüpheli yakalandı

    Manavgat İlçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara ve uyuşturucu madde kullanılan Metruk bina, inşaat ve parklara yönelik olarak, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bir çalışma yürütüldü.Yürütülen çalışmalarda, 30 Kasım günü saat 13:30 sıralarında Manavgat İlçesi Aşağı Hisar Mahallesinde, M.O., A.T.,  H.Ç. ve D.G. isimli şahıslar yakalandı.

    M.O. isimli şahsın üzerinde 5 paket halinde daralı 12,30 gram esrar maddesi ve 1 paket halinde daralı 0,15 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. A.T. , H.Ç.  ve D.G. isimli şahıslar hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak ve Bulundurmak” suçundan yasal işlem yapılarak ifadelerinin alınmasından sonra  serbest bırakıldı.

    Aynı gün içerisinde farklı saatlarde “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan M.O. ve Ü.K isimli şahıslar, M.S. isimli şahıs ise “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak ve Bulundurmak” suçundan yakalandı. M.S. isimli şahsın üzerinden daralı ağırlığı 10 gram Esrar maddesi ele geçirildi.  M.S. isimli şahsın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

    Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve diğer 5 ayrı suçtan aranması olan H.H.Y. isimli şahıs yakalanmış olup, 01 Aralık  günü 6 ayrı suçtan 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası alan H.H.Y. isimli şahıs, M.O. ve Ü.K. isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi.