CLOSE

Suggested:

    ANTALYASPOR’DA BİR ŞEY EKSİKTİ

    ANTALYASPOR’DA BİR ŞEY EKSİKTİ

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, ligin ikinci haftasında Akhisarspor’u konuk etti.

    Karşılaşma gayet güzel başlamıştı. Kırmızı beyazlı ekip maç öncesi yaptığı antrenmanda #ereniyikivarsin tişörtüyle çıktı. Taraftar bu sefer yok gibiydi sayımız yüksek olmasına rağmen futbolcuları coşturacak performansı yoktu.  Tüyleri diken diken eden taraftar gurubu gitmiş yerine başka bir grup varmış gibiydi.

    BOFFİN KALESİNDE DEVLEŞTİ

    Gelelim maça, bana göre maçın adamı yeni transferimiz kaleci Boffin’di. Karşılaşma boyunca çok kritik kurtarışlar yaptı. Nitekim 5 dakikada hızlı gelişen atakta topu filelerimizde gördük. Bu gol bizi ilk dakikalarda korkutsa da 18. dakikada Aydın Karabulut ile eşitliği sağladık. Karabulut’u da unutmamak gerek. Açıkçası performansıyla beni çok heyecanlandırdı. Bir sağ bir sol kanattaydı. Antalyaspor’un yeni sezonda ilk gölünü atarken, kırmızı beyazlı formayla ilk gol sevincini yaşadı, yaşattı.

    EKİP RUHU ÖNEMLİ

    Yeni transferler sanki takım ruhuna henüz adapte olamamıştı. Eto’o’nun çok yalnız oynadığını hissettim. Oysaki Eto’o, geçen sezonda saha içindeki teknik direktörü konumundaydı. Ama Akhisar maçında onu göremedim. Umarım futbolcular bunun farkına varır da Avrupa hayali kuran ve o yolda mücadele eden takım ruhuna kavuşur.

    REVİRE DÖNDÜK

    Zeki Yıldırım’ın sakatlanması bizleri çok üzdü. Karşılaşmanın 73'üncü dakikasında rakibiyle girdiği mücadelede sakatlanan Zeki yerden kalkamadı. Sahadan sedyeyle çıkarıldı. Aldığımız bilgiler bizi daha çok üzdü. Zeki'nin sağ ayakta fibula kemiği kırığı tespit edilmiş, sabah saatlerinde ameliyata alınmış ve 1,5 ay takımdan ayrı kalacakmış. Umarım en kısa zamanda iyileşir aramıza döner.

    BU GİDİŞATA 'DUR' DEMELİYİZ

    İkinci yarının sonlarında takımımız oyunun üstünlüğünü elinde tutuyordu. 77. dakikada Maicon’nun attığı golle 2-1 öne geçtik. Rahat nefes aldık derken 86. dakikada Mustafa Yumlu’yla gelen golle beraberliğe razı olduk.  1 puan bizim hakkımız mıydı derseniz? ‘Hayır’ derim. Ama bu skor sezonun başındayken ders çıkarılacağını umuyorum. Önümüzdeki hafta Malatya sınavından 3 puanı alır bu gidişata dur deriz inşallah.