CLOSE

Suggested:

    App Store'nin en popüler uygulaması ‘Kuzgun’

    App Store'nin en popüler uygulaması ‘Kuzgun’

    Mobil haber uygulaması olarak gelişen teknolojiye ayak uyduran Kuzgun benzer uygulamalar farklı olarak radyo, televizyon ve Youtuber kanallarına erişim sunarak rakiplerinden farklı bir uygulama konumunda.

    Son dakika bildirimiyle gündemden haberdar ediyor

    Kuzgun uygulaması, Google Play ve App Store'da iki ay önce Cem Kurt, Onur Güler, Mustafa Kartal tarafından 4 aylık bir çalışma sonrası yayınlandı.  Akıllı telefon ve tabletlere ücretsiz olarak yüklenebilen Kuzgun'un son dakika bildirimiyle anında gündemden haberdar ediyor.

    Farklı dilde haber okuma imkânı

    Kuzgun’un başka avantajı ise farklı dillerdeki haber kaynaklarını da destekliyor. Türkçe başta olmak üzere Almanca, Arapça, Azerice, Fransızca, Rusça, İngilizce, İspanyolca, İsveççe ve İtalyanca dilinde hizmet eden medya kuruluşları da takip etme imkânı sunuyor. Diğer uygulamalardan bir diğer farkı ise Youtuber kategorisiyle favori YouTube kanallarını uygulama içinde takip etmenizi sağlayan geniş bir yelpaze sunuyor.

    Yerel kanallar unutulmamış

    Uygulama içinden 25 TV ve 100’den fazla radyo kanalı bulunuyor. Kuzgun, yerel haberleri de unutmamış. Yerel haberler kategorisi de bulunan kuzgun yerel bölgelerde yayın yapan internet siteleri, gazete ve radyoları da barındırıyor. Kullanıcıların hoşuna gidecek foto galerileri bölümü de ayrı bir tat yaratmış. Haberleri okurken beğenip beğenmediğinizi oylamayla gösterebiliyor ve istediğiniz haberi sonradan okumak için kaydetme özelliğine sahip.  

    APP STORE

    GOOGLE PLAY

     

    Murat ESENTEKİN