CLOSE

Suggested:

    AVRUPA HEDEFİ YAKINLAŞTI

    AVRUPA HEDEFİ YAKINLAŞTI

    Antalyaspor geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir sürprize imza atarak Fenerbahçe’yi yendi. Aslında maçı izleyenler gibi biz Antalyalılar için galibiyet hiç de sürpriz değildi. Çünkü Antalyaspor inanmış bir takım.

    Antalyaspor Teknik Direktörü iyi ki Rıza Çalımbay. Onun dehası sayesinde sezon başında yaşanılan sıkıntıların hepsi geride kalarak, takımın hedefleri de büyüdü. Böyle bir süreci sezon başında kimse hayal bile edemiyordu. Ancak Çalımbay’ın büyüsü takım üzerindeki olumlu hava ile bir anda en dipten zirveye doğru uzun ve kudretli bir yolculuk başladı.

    Ligin bitmesine çok az bir süre kala özellikle ikinci yarıda ligin en iyi takımlarından biri olarak, hatta Avrupa hedefine bu kadar yakınken ayağa gelen fırsatı tepmemek gerektiğidir.

    Hemen her oyuncumuzun oyundaki katkısı maçın kilidini açan şifrelerden biri oldu. Antalyaspor sanki Antalya Arena’da gibi oynadı. Cesaretiyle ve sabırlı oyun anlayışıyla deplasman takımının çok ötesine geçti.

    Bırakın birileri rakip çoktan tatile girmiş desin. Biz işimize bakalım. İyi oynadık. İstediğimizi aldık. Önemli olan takımımızın ne istediğiydi. Bu maçın kazanılması Avrupa Hedefi için psikolojik sınırı üste taşıdı.

    Sezon içinde rakibi hem içerde hem dışarda alt eden tek takım Antalyaspor. Bu büyük bir başarıdır.
    Son olarak Antalyaspor Avrupa Kupalarını çok özledi. Daha önce birkaç bu tadı iliğimize kadar hissetmiştik. Artık yine yeniden Avrupa Kupaları’nda “Biz Antalyaspor’uz” diyerek, son 3 maçı kazanmalıyız.

    Uzun yıllardan sonra Eto’o ile birlikte Avrupa takımlarını Antalya Arena’da dize getirmeyi hayal ediyorum. Buna çok yakın olduğumuzu herkese bir kez hatırlatıyorum.

    Kalan maçlarda tribünleri doldurabilirsek, önümüzdeki sene kentimiz adına bambaşka sezon olacaktır.
    Bu nedenle bütün Antalyalıları takımı desteklemeye arenaya davet ediyorum.