CLOSE

Suggested:

    Dinleyen herkesin diline dolanıyor

    Dinleyen herkesin diline dolanıyor

    Arka arkaya çıkardığı dinlenme rekorları kıran single çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Sencan, şimdi de "Yansın" adını verdiği yeni şarkısıyla kendinden söz ettiriyor. Söz ve kendisine ait olan yeni şarkısı ile yeni bir rekor kırmaya hazırlanan Gürbüz, “Bu şarkı yeni yıla damgasını vuracak” dedi.

     

    Antalya'nın eşsiz güzelliği

    İki hafta piyasaya çıkan ‘Yansın' dinleyenin diline dolanıyor. İlk olarak 10linegazete.com’a konuşan Gürbüz, “Söz ve müziği bana ait. Klibi Berk İçen yönetmenliğinde çektik. Klipte hayal olarak görülen kadının en son bize doğru geldiğini görüyoruz fakat bakıyoruz ki aslında başkasıyla gidiyor. Bunu da Antalya'nın eşsiz güzelliğiyle birleştirdik” ifadelerini kullandı.

     

    Dileğim albümler yapmak ve insanlarla buluşmak

    Klibin aşamalarından bahseden Gürbüz, “Yansın çok uzun zamandır paylaşmak için beklediğim bir şarkıydı. Duygusunu çok seviyorum ve ekiple de güzel bir iş çıktığını düşünüyorum. Amacım çok insana ulaşıp, şarkılarımı onlarla söylemek. Şimdi 2. şarkıya karar verdik ve düzenlemeleri başlayacak. Daha sonra kayıt ve klip aşamalarından sonra onu da paylaşacağız. Dileğim albüm ve albümler yapmak ve insanlarla buluşmak” dedi.

    Hafta içi Patron grubuyla sahne alan Gürbüz, Pazartesi- Alanya Harrys Pub (23:00), Cuma -Antalya Holly Stone (23:30)’de sahne alıyor.

     

     

    Murat ESENTEKİN