CLOSE

Suggested:

    Kepez’de bir proje daha

    Kepez Belediyesi tarafından Teomanpaşa Mahallesi’nde “Sosyal Yardım Merkezi” temel atma töreni gerçekleştirildi. Hizmetler kervanına bir eseri daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Tütüncü,  “Sosyal belediyecilik alanında flaş projelere imza atma noktasında kararlıyız” dedi.

    Temel atma törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yanı sıra, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Kepez Meclis Üyesi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Esat Göyük, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bahattin Bayraktar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

    “10 YENİ PROJEYE DAHA İMZA ATACAĞIZ”

    Sosyal Belediyecilik anlamında önemli adımların atıldığını aktaran Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Çok anlamlı bir temel atma töreninde vatandaşlarımızla beraberiz. Kepez Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında bu temel atma organizasyonu ile bir devir gerçekleştiriyoruz. Kepez Belediyesi olarak hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Yeni yıla girene kadar 10 tane daha temel atma programı gerçekleştireceğiz. Millete hizmet etme heyecanı ile yola çıkmaya devam ediyoruz. Eseri olmayanın yerinde yeller eser prensibini benimsediğimiz için bizler bizden sonrakilere kalıcı tesisleri yapmanın gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

    “MİMARİSİYLE ÖZGÜN BİR  ESER OLACAK”

    Sosyal Yardım Merkezi yapımı hakkında bilgiler veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Sosyal yardım çalışmalarımızı kurumsallaştırarak hayata geçireceğiz. Eserin mimari çalışmaları, Orta Asya’nın mimari özelliklerini taşıyor.  Ayrıa Sosyal Yardım Merkezimizin çelik kaplamasıyla, Türk kemerleriyle her yapısıyla özgün bir eser olacak. İçerisinde ihtyac sahiplerine yönelik çeşitli yardım maddeleri olacak. Eserimizin içerisinde düğün ve kına gecelerinin yapılabilceği bir düğün salon yer alacaktır, düğün ve kına gecesi yapacak vatandaşlarımız herhangi bir ücret ödemeyecektir. Eserimizin 2 milyon TL gibi bir maliyete sahip, bin 500 metre karelik bir alana sahip yerimiz gerçekten kurumsal olarak hizmet verecektir. Sosyal Yardım Merkezimiz,  2017 yılının Temmuz ayında hizmet verecektir. Bu eser Kepez’imize hayırlı olsun” diye konuştu.

    “EKMEĞİMİZ ARTSA DA AZALSA DA BÖLÜŞECEĞİZ”

    Temel atma töreninde konuşan Kepez Meclis Üyesi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Esat Göyük ise “Hizmet kervanına yeni bir halka ilave ediyoruz, Hakan Tütüncü başkanımla sizlere hizmet etmek için gece- gündüz çalışıyoruz. FETÖ’yü PKK’yı yöneten güçler bizim bu beraberliğimizi artık gördüler. Ne yaparlarsa yapsınlar bizim kardeşliğimizi bozamazlar her defasında daha çok kenetlendir. Terör ve paralel yapıları tarihin karanlık sayfalarına gömüp doğudan batıya yeni bir kalkınma hamlesi başlatacağız. Ekmeğimiz artsa da azalsa da bölüşeceğiz” dedi.