CLOSE

Suggested:

    Kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

    Kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

    Yapılan açıklamada, "Batı Akdeniz'de yarın (Perşembe) öğle saatlerinden itibaren rüzgarın kuvvetini artırarak doğu ve güneydoğu (keşişleme) yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın yarın (Perşembe) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir. 


    Doğu Akdeniz'in doğusunda yarın (Perşembe) akşam saatlerinden sonra rüzgarın kuvvetini artırarak doğu ve güneydoğu (keşişleme) yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın cuma günü öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.

    Gökgürültülü sağanak yağış



    Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin güney batı kesimlerinde devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Denizli, Burdur ve Isparta’da kuvvetli (21-50 mm), Antalya’da çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 mm) olması beklendiğinden, meydana gelebilecek (sel, su baskını, hortum, yerel dolu yağışı, yıldırım, ulaşımda aksamalar v.b.) olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.