CLOSE

Suggested:

    Teşekkürler Antalya

    Teşekkürler Antalya

    Akdeniz Manşet Gazetesi olarak Salı günü bir kampanya başlattık.

    Antalya’daki kamu kurum ve kuruluşlara “Çalışanınızla maça gelin” çağrısı yaptık.

    Antalyaspor’un ligdeki en kritik maçı olarak gösterilen ve Avrupa kupaları için önemli bir viraj sayılan karşılaşmada kırmızı beyazlı takıma destek verilmesini amaçladık.

    Bugüne kadar sadece milli maçta ful çeken Arena Stadı’nın ilk kez bir maçta doldurulmasını amaçladık. Bunun da gelecek için örnek bir adım olmasını arzuladık.

    Kampanyayı gazetemizden başlattık. Mesai arkadaşlarımız için önce 50 bilet aldık. Daha sonra 50 bilet daha satın alarak Antalyaspor’a gönül vermiş futbolseverlere dağıttık. Yine yakın dostlarımızı buna dahil ettik. Onların da verdiği destekle binlerce bilet aldık. Hem maddi hem de manevi olarak Antalyaspor’a olan borcumuzu ödemek için.

    Antalyaspor bu kentin en büyük değeridir. Bu değere sahip çıkmak gerekir. Bizim de yaptığımız budur. Umarım başlattığımız bu kampanya her geçen gün büyür ve bu şehrin oksijenini ciğerine çeken, denizinden, kumundan, güneşinden yararlanan, evine ekmek götüren herkes omuz verir.

    İlk tepkiler sevindirici. Kampanyanın ilk günü 2 bin dolayında bilet satıldı. Sonraki günler bu rakam katlanarak devam etti. Destek her geçen saat büyüdü, büyüyor. Büyüyen bu desteğin maç günü patlama yapacağını düşünüyorum. Satılan biletlere bakıldığında Antalyaspor’un ilk kez bir lig maçında dolu tribünlere oynayacağını gösteriyor.

    Tabi kampanyaya destek veren kişi ve kuruluşları da unutmamak gerekir. En büyük alkışı hak ettiler. Ben de bugün bu kişi ve kuruluşlara hakkını teslim etmek istiyorum. İşte teşekkürü hak edenler: Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), Akdeniz Manşet Gazetesi, Gazete Bir, Nehirim Yemekçilik, Gözde Müzik, Denfaş Reklam, Galeria Ayakkabı Mağazası, Bilaller Otomotiv, Ant Oto, Sena Tur, Konyaaltı Belediyesi, AHK Mimarlık, Aksal Çelik, ANTGİAD, Peker Telekom, Deniz Tekstil, Hilmi Beken, Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği (YÖRSİAD), Muhittin Böcek Anadolu Lisesi, Panuu, Terzioğlu, Balakan Hukuk Ofisi, Dr. Cumhur Arıcı, Anadolu Hastanesi Doktorları, Memorial Hastanesi Doktorları, Medstar Hastanesi Doktorları, Antalya Reçelcisi.