CLOSE

Suggested:

    Davutoğlu ve Babacan'a hayırlı olsun

    Davutoğlu ve Babacan'a hayırlı olsun

    Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Sekreteri Ali Genç, yeni kurulan partiler için genel başkanlarına ''hayırlı olsun'' temennisinde bulundu.

    Genç, yazılı açıklamasında, SANKON'un Türkiye'nin en büyük uluslararası ekonomik sivil toplum kuruluşu olma özelliğinin yanı sıra Arap, Afrika, Asya, Avrupa, ABD, Latin Amerika, Pasifik, Karayip ülkelerinde temsilcilikleri ve üye şirketleri bulunduğunu bildirdi.

    Kuruluş olarak, misyon ve vizyonlarının Türkiye ile dünya devletleri arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak, Türk şirketlerinin dünyanın bütün devletlerine ihracat yapmalarının önünü açmak, Türk şirketlerinin her alanda özellikle inşaat, enerji, teknoloji, sağlık, turizm gibi yatırımlarda, büyük projelerde görev almalarını sağlamak olduğuna işaret eden Genç, şunları kaydetti:

    ''Ülkemizde yeni kurulan siyasi partiler, Gelecek Partisi ve Demokrasi ve Atılım Partisi'nin kuruluşu ülkemize ve halkımıza hayırlı olsun. Siyasi partiler, demokrasilerin kalkınması ve güçlenmesi  için çok önemlidir. SANKON yönetim kurulu olarak inanıyoruz ki Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde kurulan Gelecek Partisi ve Demokrasi ve Atılım Partisi ülkemiz demokrasisinin güçlenmesine katkı sağlayacaktır. Gelecek Partisi Genel Başkanı sayın Ahmet Davutoğlu'na, Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı sayın Ali Babacan ve ekiplerine hayırlı ve uğurlu olsun.''


    Hibya Haber Ajansı