CLOSE

Suggested:

    Teras Noir Özel Bölümü Instagram canlı yayınıyla #EvdeKalFest’te

    Teras Noir Özel Bölümü Instagram canlı yayınıyla #EvdeKalFest’te

    Sevilen oyuncular Meriç Aral ve Efe Tunçer’in podcast serisi Teras Noir; özel bölümüyle 7 Mayıs Perşembe akşamı saat 22:00’de #KendineHasonline Instagram hesabından canlı yayınlanacak.

    Farklı evlerde birlikte eğlenebilmek adına düzenlenen ve Türkiye’in ilk online festivali olma özelliğini taşıyan #EvdeKalFest, başladığı günden beri birçok canlı konser, özel kayıt ve içeriği takipçileriyle paylaşıyor. Meriç Aral ve Efe Tunçer’in popüler kültürden sinemaya birçok konuyu ele aldıkları ve keyifli bir sohbet eşliğinde dinleyicilerine aktardıkları podcast serisi Teras Noir da, özel bölümüyle 7 Mayıs Perşembe akşamı saat 22:00 @KendineHasOnline Instagram hesabı üzerinden Kendine Has Sohbet Serisi’nin ilk bölümü olarak dinleyicileriyle buluşacak.

    2019 yılının son aylarında yayın hayatına başlayan ve bugüne kadar 20’den fazla bölümle dinleyicilerine ulaşan Teras Noir ikilisi, #EvdeKalFest’e özel yeni bir kurguyla takipçilerinin karşısında olacak. Birbirilerine ilk defa soracakları 10 adet soru hazırlayan Meriç Aral ve Efe Tunçer, bu sorular üzerinden @KendineHasOnline hesabında keyifli ve eğlenceli bir sohbete ev sahipliği yapacak.

    Konu ile ilgili detaylı bilgiyi @KendineHasOnline Instagram hesabında bulabilirsiniz.


    Hibya Haber Ajansı