20 BİN KİŞİ TERÖRE LANET YAĞDIRDI

20 BİN KİŞİ TERÖRE LANET YAĞDIRDI

Komşusundaki insanlık felaketine ağlayarak onun yardımına koşan Türkiye'yi arkadan hançerleyen hain terör, Türkiye'yi hiç olmadığı kadar birleştirdi. Siyaset ve iş dünyasından sonra medya da teröre karşı tek yürek oldu ve aynı tepkiyi verdi. Meydana giriş noktalarında vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı. Polis kayıtlarına göre mitinge yaklaşık 20 bin kişi katıldı.

Vatandaşlar tek tek üstleri aranarak miting alanına alındı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mitingde şehitlerin ruhuna dualar okundu. Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun da katıldığı mitingde, AK Parti, CHP, MHP’li milletvekilleri, parti il başkanları, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, STK’lar, 7’den 70’e her yaştan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla teröre karşı bir olduklarını gösterdi.



BİNLERDEN TERÖRE LANET


Antalya’nın vermesi gereken tepkiyi layıkıyla verdiğini vurgulayan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, “Herhangi bir siyasi görüş gözetmeksizin bütün siyasi partilerimiz, bütün sivil toplum kuruluşlarımız, kamu kurumları herkes bütün Antalyalılar teröre karşı tepkisini orya koymak, terörde kaybettiğimiz canlarımızı, şehitlerimizi rahmetle anmak, geride kalan gazilerimize şifa dilemek için buradayız. 15 Temmuz gecesi yaşananlarla, son dönemde yaşanan terör olaylarının farkının olmadığını biliyoruz. Her ikisinin de amacı bu milleti yıldırmak, bezdirmek, bu ülkeyi işgal girişiminde bulunmak maksadıyla aynı akıl tarafından yürütülüyor ve yapılıyor. Bu millet nasıl 15 Temmuz'dan sonra tepkisini ortaya koyduysa, bugün de teröre karşı yine birliğini, beraberliğini, kardeşliğini muhafaza ederek tepkisini ortaya koyuyor. Bugün Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan bütün Antalyalıların maksadı ve amacı bu." diye konuştu.