Antalya’da fuhuş operasyonu: 2 şüpheli yakalandı

Antalya’da fuhuş operasyonu: 2 şüpheli yakalandı

Antalya Emiyetinden yapılan açıklamada, “24 Nisan günü saat 18.45 sıralarında Serik ilçesi Kadriye beldesinde yeni açılan bir otele H.T. isimli şahsın fuhuş amacıyla (2) bayan getireceği bilgisi elde edilmesi üzerine, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Bahse konu otel çevresinde görevlilerimizce yapılan takipte, otelin önüne gelen 07 Y.. .. plakalı araç içerisinde bulunan (1) bayan ve (1) erkek şahsın beklemeye başladığı, bir süre sonra bayan şahsın otel önüne gelen içerisinde (2) erkek şahıs bulunan 07 M.. .. plakalı araca bindiği ve erkeklerden birinin bayanın yanında bulunan şahsa para verdiğinin görülmesi üzerine, paranın fuhuş amacıyla verilmiş olabileceği değerlendirilerek şahıslar suçüstü yakalanmıştır.

Şahısların hakkında yapılan incelemede, parayı alan şahsın H.T. isimli şahıs olduğu ve “Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak veya aracılık etmek veya yer temin etmek (TCK 227/2)” suçundan aranma kaydı bulunduğu, yanındaki bayanın Moldova Uyruklu A.M. olduğu, 07 M.. .. plakalı araç ile gelen şahısların fuhuş amaçlı ve uyuşturucu madde için para verdikleri tespit edilmiştir.

Otelin önüne fuhuş amaçlı (1) bayanın daha getirileceği bilgisi elde edilmesi üzerine, 07 MG. .. plakalı araç ile otel önüne gelen ve verilen eşgale uyan şahıslar (G.A.) ile yanında bulunan Moldova Uyruklu (L.T.) görevlilerimizce yakalanmıştır.

(H.T.) ve (G.A.) haklarında “Fuhuşa Teşvik veya Aracılık Etmek ve Uyuşturucu Madde Satmak, Bulundurmak” suçlarından sevk edildikleri adli makamlarca Denetimli Serbestlik kaydı ile serbest bırakılmışlardır” denildi.