Antep Diyarı’ndan Uncalı’ya yeni şube

Antep Diyarı’ndan Uncalı’ya yeni şube

Antalya’nın Kepez içesinde ilk şubesi ile hizmet veren Antep Diyarı Künefe, 2’nci şubesini Uncalı’da açtı. Künefe ve baklavalarıyla tam puan alan Antep Diyarı, yoğun katılımlı bir açılış gerçekleştirdi

Geçtiğimiz hafta açılışını yapan Antep Diyarı Künefe, Uncalı Mahallesi Çamlık Caddesi üzerinde hizmete girdi. Açılışa özel yüzde 50 indirimin uygulandığı mekânda yoğunluk yaşandı. Künefenin yanı sıra katmer, baklava ve pasta satışı yapılan Antep Diyarı’nda adeta lezzet şöleni yaşandı. Açılışa Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karabulut, Antalya Pastacılar Odası Başkanı Kerim Üre, Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Çetin, Üç Kardeşler Perde Kurucuları Mustafa Kılıç, Rahim Kılıç ve komşu esnaflar katıldı.

 

Tatlı bir mola

Dualar eşliğinde kurdele kesimi yapılan açılışta konuşan işletme sahibi Ahmet Kılıç, “Kepez’den sonra bugün burada 2’nci şubemizi açıyoruz. Tatlı sektöründe hizmet vermek için bu yola çıktık. Ürünlerimizi gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Sağlık ve hijyen kurallarını en iyi şekilde yerine getirerek hizmet edeceğiz. 25 kişilik tecrübeli ekibimizle sizlere hizmet vermekten mutlu olacağız. Bizi bu güzel günde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. ‘Tatlı bir mola’ için sizleri her zaman Antep Diyarı Künefe’ye bekliyorum” dedi. 

Haber Merkezi