BÖRÜ dizisi başlıyor BÖRÜ dizisi oyuncuları kimdir? BÖRÜ dizi ne zaman başlıyor?

BÖRÜ dizisi başlıyor BÖRÜ dizisi oyuncuları kimdir? BÖRÜ dizi ne zaman başlıyor?

Türkiye’nin yakın tarihinde yaşanan gerçek olaylardan esinlenen BÖRÜ, 1’er saatlik 6 bölümden oluşacak ve büyük finalini beyaz perdede yapacak. Çok yakında Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak bölümlerin ardından, sinema filmini de 2018'de beyaz perdede olacağı söuyleniyor. 

Oyuncu kadrosu

Kadrosunda Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Murat Arkın, Fırat Doğruluoğlu, Ahhmet Pınar, Armağan Oğuz ve Ahu Türkpençe'nin rol alacağı 'Börü' isimli dizisinde, bir çok askerin 'FETÖ' terör örgütüne çalıştığının öğrenilmesi konusu ele alınıyor.

Filmin konusu

Filmn konusu 2014-2016 arasındaki yaşanan olayaları anlatıyor. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem.  Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. BÖRÜ, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor.

Final beyaz perde de olacak

Börü, Türkiye’de yayınlanmış ilk kısa dizisi olacak. 6 bölümden oluşacağı konuşulan dizni aynı zamanda büyük finalini sinemalarda yapan ilk dizi olma özelliğini de taşıyacak. 10 ay süren araştırmalar sonrasında gerçek hikayelerden esinlenen, gerçek ekipmanlar ile gerçek mekanlarda çekilen ve gerçek eğitimlerin olduğu bir proje olan BÖRÜ’de, proje için geliştirilen mekatronik ve efekt sistemleri kullanılıyor.  Özel Harekat Daire Başkanlığının faal ve emekli üyeleri ile yapılan uzun mülakatlar sonrası, geçtiğimiz dört senenin en mühim operasyonları inceleniyor.