Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3-5 oy alacağız diye bölücü hainlere kapı kulu olanlara meydanı bırakmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3-5 oy alacağız diye bölücü hainlere kapı kulu olanlara meydanı bırakmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne Kandil ve Suriye'deki terör baronlarının ne de bu hainlerin yularını ellerinde tutanların bizi yolumuzdan alıkoymalarına müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2. Pist Açılış Töreni'nde konuştu.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar şöyle: 

Ne Kandil ve Suriye'deki terör baronlarının ne de bu hainlerin yularını ellerinde tutanların bizi yolumuzdan alıkoymalarına müsaade etmeyeceğiz. 3-5 oy alacağız diye bölücü hainlere kapı kulu olanlara meydanı asla bırakmayacağız. 

Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Türk'ü, Kürt'ü, Arap'ı, Alevi'si, Sünni'si... 85 milyonun kardeşliğine kast edilmesine kesinlikle izin vermeyiz. Terörle bizi yıldıramazlar. 

Terörle ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Ömrümüz yettiği sürece, aziz milletimizin desteği bizimle olduğu sürece sizinle mücadele etmeyi sürdüreceğiz.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörle ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Ömrümüz yettiği sürece, aziz milletimizin desteği bizimle olduğu sürece sizinle mücadele etmeyi sürdüreceğiz.https://t.co/JzkNYvF4iz pic.twitter.com/VibiKe9GCv

— TRT Haber Canlı (@trthabercanli) December 25, 2023