Efsane başkan yeniden seçildi

Efsane başkan yeniden seçildi

 S.S. Antalya Esnaflar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin olağan genel kurul toplantısı, Kepez İlçesine bağlı Gaziler Mahallesi ile Aksu İlçesine Bağlı Çamköy sınırında bulunan 553 dönümlük sanayi sitesinde Pazar günü gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan seçim sonucunda 23 yıldır kooperatifin başkanlığını yapan Avni Gümüş, üyelerden aldığı oyla yeniden güven tazeledi.

“ÖRNEK BİR SANAYİ SİTESİ OLUŞTURUYORUZ”

 Yeniden başkan seçilmesinin başarılı işlere imza attıklarının bir göstergesi olduğunu vurgulayan Gümüş, “Ben buraya çıraklıktan tırnaklarımla kazıya kazıya geldim. İşin içinden gelmiş birisi olarak esnafların ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Onun için de sıcak suyundan banyosuna, ofisinden bodrumuna, hatta ferahlık açısından yüksekliğine kadar her türlü ihtiyaca cevap veren modern dükkanlar yapıyoruz. Biz burada 860 dükkanlık Antalya’ya örnek bir sanayi sitesi oluşturuyoruz. Dükkanların yarısını da tamamladık” dedi.

 “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 “Biz burada 710 kişilik büyük bir aileyiz” diyen Gümüş, “Bende bu ailenin başındaki kişi olarak üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda 23 yıldır olduğu gibi bundan sonra da elimden gelen bütün gayreti göstereceğim. Sanayi sitemizin şuandaki en büyük ihtiyacı yol. Planlarda olmasına rağmen açılmayan yol en büyük sorunumuz. Yolun Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılması gerekiyor. Bu yolun biran önce açılmasını istiyoruz. Çünkü, üyelerimiz yol konusunda büyük sıkıntı yaşıyor” diye konuştu.

KOOPERATİFİN YENİ YÖNETİMİ

Yaklaşık çeyrek asırdır başkanlık yapan Gümüş’ün yeni Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor: Başkan Avni Gümüş, yönetim kurulu asil üyeler Ese Aydemir, Ahmet Karaboğa. Yönetim kurulu yedek üyeler, Özcan Palta, Mustafa Kaymaz, İbrahim Çoban. Denetim kurulu asil üyeler, Mehmet Doğan, Osman Özkan. Denetim kurulu yedek üyeler, Metin İçli ve Ali Işık.