GAZETECİ GÜLTEKİN SİYASETE ATILDI

GAZETECİ GÜLTEKİN SİYASETE ATILDI

Antalya Sivil Düşünce Derneği Başkanı ve Antalya’nın tanınmış ve sevilen simalarından olan gazeteci Hidayet Gültekin, AK Parti Döşemealtı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. Gültekin, yol arkadaşlarıyla birlikte, dosyasını İlçe Başkanı Bekir Kıvrım’a teslim etti.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde aday adaylığı müracaatları hızla devam ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 'de de Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı için belirlenen sürenin son gününde, basın camiası ve STK’ların çok yakından tanıdığı, Antalya Sivil Düşünce Derneği Başkanı ve Gazeteci Hidayet Gültekin’de kendisini destekleyerek inanan dostları eşliğinde aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

HEDEF 2023 BÜYÜK TÜRKİYE

Dostlarından oluşan kalabalık bir heyetle birlikte AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanlığı'na gelen Gültekin, resmi evraklarını AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım’a teslim ederek resmi başvurusunu tamamladı. Bekir Kıvrım, Türkiye'nin kritik bir dönemin eşiğinde olduğunu belirterek, "Bu seçimin ardından Türkiye'de birçok şey daha farklı olacak. 2023 hedeflerine hep beraber yürüyeceğiz" dedi.

 “PARTİMİN HER DAİM NEFERİM”

Resmi başvurusunu tamamladıktan sonra bir açıklama yapan Hidayet Gültekin ise, oy veren ve sahada çalışan bir üye olarak çalışmalarını siyasi bir kimlikle devam ettirmek istediğini belirtti. 

“Allah nasip ederse ve büyüklerimiz takdir ederse bu göreve talibim” diye konuşan Gültekin, şu ifadelere yer verdi: “Bugüne kadar oy verip resmi olarak üye olan ve sahada gece gündüz demeden çalışan içinizden bir kardeşiniz olarak, 2019 yerel seçimlerinde, 15 Temmuz’un sonrasında taraf olmak ve mücadeleyi siyasi kimlikle etkin olarak sahada sürdürmek üzere aday oldum. Mücadeleyi daha etkin olarak siyasi kimlikle sürdürmek üzere yapmış olduğumuz istişareler sonrasında Döşemealtı Belediye Meclis Üyeliği'ne aday adayı olmaya karar verdik. Bu topraklara hizmet etmek adına Döşemealtı'ndan meclis üyeliği aday adaylığı başvurumuzu yapıyoruz. Bugün partimizin içerisinde nasıl çaba gösteriyorsak, bu görevi bize verseler de vermeseler de her zaman göreve hazırız. Asker nöbet yeri sormaz, biz bu partinin neferiyiz. Partimiz bize nerede nöbet yazarsa, biz o vazifeye talibiz"

Kendisiyle başvuruya gelen yol arkadaşlarına teşekkür eden Gültekin, dostlarıyla birlikte parti binasında hatıra fotoğrafı çektirdi.