Genç youtuber öldü mü? Ruhi Çenet öldü mü?

Genç youtuber öldü mü? Ruhi Çenet öldü mü?

Ruhi Çenet adlı genç youtuber,  sosyal paylaşım sitesi YouTube’de 2 gün sonrasına planlandığı videoyu yayınladı. Video da eğer bu videoyu izliyorsanız biz şuan ıssız adada mahsur kalmış olabiliriz dedi. Ada macerası öncesi kısa bir video çeken Ruhi Çenet, “Biz kuzenimle beraber ıssız bir adada hayatta kalma videosu çekemeye gidiyoruz. Ege açıklarında bir ada. Geri dönme tarihimiz planımıza göre 3 Temmuz Pazartesi günü ama siz bu videoyu izliyorsanız muhtemelen tarih 04 Temmuz Salı. Bu videoyu geri dönememiz ihtimaline karşı çekiyoruz.  Siz bu videoyu izliyorsanız, biz ıssız ada da mahsur kalmışız demektir. Ya da ıssız adaya hiç gidememişiz demektir.  Botumuz açıklarda bir yerde patlamış olabilir. Ege kıyılarında bir çok hikaye duyduk.  Suriyeli mültecilerin kayıp olan cesetleri, Camgöz köpekbalıkların gezdiklerini ve Yunanların Suriyeli mültecilerin botlarını patlattıklarını söyleyen bir çok hikayeler duydum. Biraz riskli bir iş ama biz küçüklüğümüzden beri ıssız adada hayatta kalmak istiyoruz. Orada kendi medeniyetimizi kurmak kendimizi disipline etmek istiyoruz. Dediğim gibi siz bu videoyu izliyorsanız biz başarısız olmuş adada mahsur kalmışız demektir.  Sizinle beraber 5 yıllık bir birlikteliğimiz oldu.  Sizleri çok seviyorum ailemiz buradan çok selamlıyorum.  Eğer kurtulursam yeni bir videoda görüşmek üzere dedi” dedi.

 

Genç youtuber ada macerası öncesi sosyal paylaşım sitesi İnstagram'dan "Kaşiflerin büyük yolculuk öncesi son planı" notunu yazarak bu fotoğrafı paylaştı.

 

TAKİPÇİLERİNİ RAHATLATAN HABER

Kaybolduğu iddia edilen genç youtuber Ruhi Çenet bir video yayınladı. Videoda, "İyiyim adadan döndüm biraz geç oldu. Yakında ada videolarıyla sizlerle olacağım" dedi.