Hasta oğlu için yaprak sarması satıyor

Hasta oğlu için yaprak sarması satıyor

Antalya’da fedakar anne Semra Sönmez’in, doğuştan serebral palsi (beyin felci) hastası olan 8 yaşındaki oğlu Mehmet Sönmez’e bakabilmek için kişisel sosyal medya hesabından ‘Oğlumun geçirdiği ameliyattan dolayı artık temizliğe gidemiyorum. Bu süreçte evde yaprak sarması yapıyorum. Antalya’da olanlar lütfen ulaşsın’ yardım çağrısına, sosyal medya seferber oldu. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer olmak üzere Antalya ve Türkiye’den duyarlılık gösterilerek aileye yardım eli uzandı.

Anneye ziyaret

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir’in talimatıyla İl Başkan Yardımcısı Osman Dirican, Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Düzen ile birlikte Mazıdağı’ndaki annenin evine giderek yerinde incelemelerde bulundu.  Aynı anda Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bilgi verilerek maddi yardımda bulunuldu. Evde hasta yatağında yatan Mehmet’in tekerlekli sandalye ihtiyacının karşılanacağı söylendi.

Yardımlardan dolayı duygulanan anne Sönmez, “Maddi yardıma ihtiyacım vardı. AK Parti ve Büyükşehir tüm desteğini bizlere gösterdi. Teşekkür ediyorum” dedi. Öte yandan AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, yarın aileyi ziyaret edecek. 

Bizzat uğrayacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, twitter hesabından anne Semra Sönmez’e geçmiş olsun dileğinde bulunarak, “Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak sarmalardan biz de isteriz. İletişim bilginizi DM atarsanız arkadaşlarım sizi ziyaret etsin. Ayrıca Brüksel dönüşü iftardan sonra bizzat uğrayacağım. Bu arada yaprak sarmasını çok severim” yazdı.