KUPADA ANTALYASPOR'UN RAKİBİ GİRESUNSPOR

KUPADA ANTALYASPOR'UN RAKİBİ GİRESUNSPOR

Ziraat Türkiye Kupası 5’inci Eleme Turu eşleşmeleri yapılan kura çekimi sonucu belli oldu. İlk iki maçında rakiplerini rahat geçerek tur atlayan Antalyaspor, son 16 takım için Giresunspor ile karşı karşıya gelecek

 

Süper Lig’de ve kupada yoluna emin adımlarla devam eden Antalyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibi Giresunspor oldu. 3’üncü turda Diyarbekirspor’u 5-0, 4’üncü turda ise Amedspor’u 4-0’lık skorlarla geçen kırmızı beyazlı takım, hedefini geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine final olarak belirledi. Yapılan kura çekiminde Süper Lig ekibi Giresunspor ile eşleşen Antalyaspor, rakibini ligde 2-1 yenmişti. 

 

Maçlar Antalya’da

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak 5’inci Eleme Turu müsabakası, 28, 29 veya 30 Aralık tarihinde Antalya Stadyumu’nda oynanacak. Antalya’nın bir diğer temsilcisi Alanyaspor’un da kupadaki rakibi belli oldu. Turuncu yeşilli ekip, evinde Mardin 1969 Spor ile karşılaşacak. 32 takımın mücadele edeceği bu turu geçen takımlar, son 16 takım arasına adını yazdıracak. Antalya’nın diğer temsilcileri Serik Belediyespor ile Kestel Belediyespor ise, 4’üncü turda Türkiye Kupası’na veda etmişti.

 

İşte eşleşmeler

Antalyaspor – Giresunspor, Alanyaspor – Mardin 1969 Spor, Beşiktaş – Altay, Fenerbahçe – Afyonspor, Galatasaray – Denizlispor, Trabzonspor – Boluspor, Malatyaspor – Bandırmaspor, Kasımpaşa – Kocaelispor, Fatih Karagümrük – Bodrumspor, Hatayspor – Menemenspor, Adana Demirspor – Ankaraspor, Sivasspor – MKE Ankaragücü, Kayserispor – 68 Aksaray Belediyespor, Göztepe – Samsunspor, Konyaspor – Ümraniyespor, Gaziantep FK – Bursaspor.

 

 

Akdeniz Manşet