Marmara ve Ege'de 6 il için kuvvetli yağış uyarısı

Marmara ve Ege'de 6 il için kuvvetli yağış uyarısı

Marmara Bölgesi'nin güneydoğusu ile Kıyı Ege'de beklenen kuvvetli yağış nedeniyle 6 il için "turuncu" ve "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege, Akdeniz bölgesi ile Gaziantep, Adıyaman ve Kilis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

{ilgili-canliblog-[{title}Türkiye geneli 3 günlük hava durumu bilgileri {title},{url} https://www.trthaber.com/hava-durumu.html{url}{image}https://trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr/static/images/hava-durumu-ikon/16.png{image}]}

Gece saatlerinde Kıyı Ege, Çanakkale'nin güney, Balıkesir'in batı kıyı kesimleri ile Antalya'nın batı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması beklenen yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Toroslar Mevkii'nde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Öte yandan kuvvetli yağış beklenen Aydın, Balıkesir, İzmir, Manisa ve Muğla için "turuncu", Çanakkale için "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.