MOD Tasarım ile yenilikçi çözümler

MOD Tasarım ile yenilikçi çözümler

Sürdürülebilir ve özgün tasarımlarıyla açık ofis tarzına yenilikçi bir duruş ile yaklaşan Mod Tasarım; çalışan memnuniyeti odaklı, verimli ve etkin ürünleri ile fark yaratıyor.

Sektör öncülerinden biri olan Mod Tasarım; daha iyi iletişim, daha doğaçlama görüşmeler ve meslektaşların artan farkındalığı gibi diğer yararlarının da olabileceği açık ofis tarzında ürünleriyle kendinden sıkça bahsettiriyor. Masalar arasında paravanla bölünmüş kişisel alanların olmadığı açık ofislerde çalışan kişilerin, küçük odalarda ya da özel bürolarda çalışanlardan daha aktif ve daha az stresli olduğu düşüncesiyle yola çıkan marka açık ofiste çalışanların daha aktif olmasını kendine üretirken düşünce olarak kabul ediyor.

Sıradanlığa karşı mobilya tasarımları üretme amacıyla Mod Tasarım, yenilikçi bir iç mimari şirketi olarak farklı ihtiyaçlara cevap veriyor. Çeşitli ürün yelpazesiyle, kendi sektörlerinde öncü olmaya devam ediyor. 2002 yılında varoluşunu tamamlayan marka açık ofis düşüncesini en üst düzeyde tutmayı amaçlayan bir sistem olarak biliniyor.  Gelişen dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı modern kaliteli tasarımlar ile mobilya, seperasyon ve kişisel ofis sistemleriyle açık ofislerde üretmek ve sürdürülebilirlik ilkesine uygun milli ve global yön belirleyici bir tarzda müşterilerinin açığa çıkmamış ihtiyaçlarını karşılıyor.

Nitelikli ürünleriyle sektörde lider mobilya üreticisi olarak yer alan Mod Tasarım’ın geniş ürün yelpazesini görmek ve çalışma ekibini tanımak için showroomu ziyaret edebilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı