SEFEROĞLU 5. şubesini açtı

SEFEROĞLU 5. şubesini açtı

Seferoğlu Pasta 5. şubesini Meydan Kavağı Mahallesi İsmail Cem Caddesi Ekşioğlu Bayraktar Sitesi A1 Blok 29A/A Muratpaşa adresinde hizmete açtı. Açılışta konuşan Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, zor bir ekonomik süreçten geçildiğini hatırlatarak, “Yeni açılan işletmemiz hayırlı uğurlu olsun. Esnafın işletme açması ticaretin hareketlenmesine vesile olacak. İşletme sahibi Zehra Varlı’nın girişimci ruhunu kutluyor, bol kazançlar diliyorum” dedi. CHP eski Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk ise, yeni açılan işletmenin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Böyle güzel, köklü bir kurumun 12. Cadde’de hizmete girmesi Antalya’mıza, bütün halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Bol kazançlar diliyoruz” şeklinde konuştu.  

 

Ekol yarattı

İşletme sahibi Zehra Varlı da, 5. şubeyi açmanın verdiği mutluluğu yaşadıklarını dile getirerek, “Halkımızın 40 yıllık damak tadı olan Seferoğlu Pastanesi’ne olan teveccühleri bizleri daha iyi hizmet vermeye, daha güzel ve kaliteli ürünler sunmaya yöneltti. Antalya’da pastanecilik konusunda bir ekol yaratan Seferoğlu Pastanesi Antalyalılara damak zevki sunacak. Seferoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Serttaş’a teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Lezzet mühendisi

Varlı, modern, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kaliteli hizmet sunduklarını kaydederek,  “Antalyalıların gönül rahatlığıyla alıp tüketebilecekleri kaliteli, lezzetli ve uygun fiyatlı unlu mamuller üretiyoruz. Sürekli gelişen, değişen ve yenilikçi hizmet anlayışımızı, teknolojik yenilikler paralelinde kullanarak en iyi hizmet ve en kaliteli ürünlerle pastacılıkta lezzet mühendisi olmanın gurunu ve onurunu yaşıyoruz”  şeklinde konuştu. Kendilerine ait özel tasarımlarla hazırladıkları yaş ve kuru pastalarla müşterilerinin beğenisini kazanan Seferoğlu Pasta Salonu’nun genç ve idealist işletmecisi Zehra Varlı, “Siz de özel lezzetlerimizi tatmak, yakından görmek isterseniz işletmemize gelmeniz yeterli olacaktır. Pastaların dışında tatlı çeşitleri, börek siparişleri almaktayız. Tatlı lezzetleri bizimle tadın” diye konuştu.

 

Seçkin konuklar

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek hizmete giren Seferoğlu Pastanesi’nin yeni şubesinde vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu ve gelen konuklarla tek tek yakından ilgilenildi. Açılış törenine, Turizm eski Bakanı İbrahim Gürdal, CHP eski Milletvekili Tuncay Ercenk, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir, ANSET Festival Koordinatörü, AK Parti Kepez Belediye Meclis Üyesi, Siirtliler Dernek Başkanı Dilaver Tanık, KALEDER Başkanı, CHP Muratpaşa Meclis Üyesi Hasan Kilit, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Esen Uysal Diler, Seferoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Serttaş, Akdeniz Manşet Gazetesi Tüzel Kişi Temsilcisi Murat Çiçek, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şifa Çiçek ve çok sayıda davetli katıldı.