Adana'da Eto'o şov

Adana'da Eto'o şov

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig 29. hafta maçında Adanaspor’a konuk oldu. Can derdinde olan ev sahibi takım karşısında oyuna hızlı başlayan kırmızı beyazlı takım, son haftaların suskun golcüsü Deniz Kadah’ın 22. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da ataklarını sürdüren Antalyaspor, yıldızı futbolcusu Samuel Eto’o ile 28. dakikada farkı 2-0’a taşıdı. Üst üste yediği gollerle bozguna uğrayan Adanaspor, 33. dakikada Eto’o’yu durduramayınca 3-0 geriye düştü. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Eto’o’dan gol şov
Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan takım Antalyaspor’du. 57. dakikada gelişen atakta Eto’o rakip fileleri bir kez daha havalandırdı, takımının dördüncü, kendisinin ise üçüncü golüne imza attı. 75. dakikada El Kabir Antalyaspor’u 5-0 öne geçirdi. Adanaspor 85. dakikada Roni Glesion, 90. dakikada ise Ahmet Dereli ile farkı üçe indirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Antalyaspor, sahadan 5-2 galip ayrıldı. Kırmızı beyazlı takım, Trabzonspor ile arasındaki puan farkını da ikiye indirdi, Avrupa inadını sürdürdü. 

Samuel Eto’o hat-trick yaptı
Bu sezon en farklı skoruna imza atan Antalyaspor’da Samuel Eto’o da ilk kez 3 gol birden attı. Bu maça çıkmadan önce 11 golü bulunan yıldız futbolcu, 28, 33 ve 56. dakikalarda attığı gollerle gol sayısını 14’e çıkardı. Cenk Tosun ve Vagner Love’den sonra gol krallığında üçüncü sıraya çıkan Samuel Eto’o, attığı gollerle takımına hayat vermeye devam ediyor.

Başakşehir maçının biletleri satışa çıktı
Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Antalyaspor’un evinde Başakşehir’i ağırlayacağı maçın biletleri satışa çıktı. Önümüzdeki Cuma günü saat 20:00’de oynanacak Antalyaspor-Başakşehir maçının bilet fiyatları şu şekilde: Rixos Batı: 20 TL, Ceysu Maraton: 10 TL, Yüksel Tohum Güney Kale Arkası: 5 TL, Adopen Kuzey Kale Arkası: 5 TL.

Çalımbay’dan sürpriz
Antalyaspor’un Adanaspor maçı kamp kadrosunda sürpriz yaşandı. Kırmızı beyazlı ekipte 7 futbolcu Adanaspor kamp kadrosuna dahil edilmedi. Ozan Evrim Özenç, Makoun, Atakan Cangöz, Harun Alpsoy ve Anıl Koç kamp kadrosuna alınmadı. Sakatlıkları süren Emre Güral ve Kenan Horic kadroya alınmayan diğer isimler oldu.