Antalya’da rezalet

Antalya’da rezalet

Dünya Kupası’na gidemeyen, ilk hazırlık maçında Romanya’ya 2-0 kaybeden A Milli Futbol Takımı, ikinci hazırlık karşılaşmasında Arnavutluk’a 3-2 mağlup oldu. Antalyaspor’dan Alanyaspor’a transfer olan Emre Akbaba, oyuna girdikten bir dakika sonra ilk milli maçında golle tanışma mutluluğu yaşadı

Türkiye A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçı kapsamında Arnavutluk ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesinde Antalya Stadı'nda misafir tribünü dışında kalan tüm koltuklar Türk bayraklarıyla donatıldı.  Statta geniş güvenlik önlemleri alınırken, bin 200 polis ve 825 özel güvenlik müsabakada görev yaptı. Mücadeleyi 14 bin 500 kişi izledi.  Milli Takımlar Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun, genç ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıktığı mücadele 3-2 Arnavutluk üstünlüğü ile son buldu.

Genç ağırlıklı kadro

Konuk takımın gollerini Sadiku (2) ve Grezda kaydetti. Takımımızın golleri ise Emre Akbaba ve Cengiz Ünder’den geldi. Sezon başında Antalyaspor'dan Alanyaspor'a transfer olan ve gösterdiği performans ile A Milli Takıma davet edilen Emre Akbaba, 60. dakikada oyuna dahil olurken topla buluştuğu ilk atakta gol atma başarısı gösterdi. Öte yandan, bir türlü çözüm bulunamayan Antalya Arena Stadı’nın zemini neredeyse maçın önüne geçti. Sosyal medyadan zeminle ilgili çok sayıda olumsuz yorum yapıldı.

Kaynak: Akdeniz Manşet