Antalya'nın Lezzet Haritasında Yenilik: 'Dürümcü Emrah', 'Kebapçı Emrah' Adıyla Yenilendi!

Antalya'nın Lezzet Haritasında Yenilik: 'Dürümcü Emrah', 'Kebapçı Emrah' Adıyla Yenilendi!

Antalya’da ‘Küçük Mekan, Büyük Lezzet’ sloganıyla açılan ‘Dürümcü Emrah’, lezzet yelpazesini genişletmek ve müşterilere daha fazla seçenek sunmak adına Kebapçı Emrah adıyla yenilendi.

Antalya’nın Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi’nde yenilenen yüzüyle açılışı gerçekleştirilen Kebapçı Emrah, sıcak ortamıyla Antalyalıların damak tadına hitap ediyor. Uzun yıllardır bu sektörde olan  usta isim Emrah Tanrıverdi’ye ait Kebap salonu yeni lezzetleriyle hizmete girdi. 50 metrekarelik mekan 30 kişiye aynı anda hizmet verecek şekilde dizayn edildi. 

FARKLI BİR TAT 

Müşterilerine birbirinden lezzetli kebap, Urfa, Adana kebap, meşhur Urfa ciğerinin de bulunduğu menüye sahip olan iş yerinin açılışına çok sayıda vatandaş katıldı. Antalya Adıyamanlılar Derneği  Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Meclis üyesi aday adayı Recep Ejderha kurdele kesiminde yer aldı. Emrah Tanrıverdi, “ İşletmemiz küçük ama lezzetimiz büyük, biz bütün Antalya’ya kucak açıyoruz. Alışılmışın dışında farklı bir tat yaratmak istedik. Biz şimdilik Kepez bölgesinde şubemizi açtık. Yakında bütün Antalya’ya hizmet vereceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın” dedi.