ANTALYASPOR’A ‘GENÇ’ TAKVİYE

ANTALYASPOR’A ‘GENÇ’ TAKVİYE

Düzenlenen imza törenine daha önce anlaşılan İtalya’nın Serie B takımlarından Perugia’da forma giyen 19 yaşındaki Jean Armal Drole ve İsviçre Süper Lig ekibi Grasshoppers’ta forma giyen 19 yaşındaki Harun Alpsoy ve Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk katıldı. İki genç oyuncuyu kadrolarına kattığını ifade eden Başkan Öztürk, “Harun’u bonservis bedeli ödemeden 4,5 yıllığına, Drole’ü de satın olma opsiyonlu olarak 6 aylığına kadromuza kattık” dedi.

Güçlü bir Antalyaspor

“Drole ile opsiyonu kullanmamız halinde 4,5 yıllık sözleşme imzalayacağız” diye konuşan Başkan Ali Şafak Öztürk, “İkisi de 19 yaşında olan iki genç oyuncu. Başkanlığımda ilk kez kendimi bu kadar yaşlı hissediyorum. İnşallah Antalyaspor’un geleceğinde büyük emekleri olacak. Güçlü bir Antalyaspor oluştururken, gerçekten bunun alt yapısını da iyi rolleri olacak. Gençleştirme operasyonunda Antalyaspor’u daha da ileriye taşımış bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Drole: Şampiyonluk yaşamak istiyorum

19 yaşındaki kanat oyuncusu Fildişi Sahilli Drole, “Antalyaspor’dan bana çok iyi bir teklif geldi. Başkan bana projelerinden bahsetti. Bana sunulan projeden oldukça mutlu oldum ve kabul ettim. Benim de ileride hayallerim var. Öncelikli hayalim Antalyaspor’a hizmet etmek. İleride fırsat bulursam Antalyaspor ile şampiyonluk yaşamak istiyorum” dedi.

İmzayı attı, “Hedefini Milli Takım” dedi

Türkiye Milli Takımı formasını giymek istediğini belirten orta sahada oynayan 19 yaşındaki Harun Alpsoy ise, “Antalyaspor’a transfer olduğum için çok mutluyum. Bana şans verildiği için başkana teşekkür ederim. Milli takım içinse kimseyle konuşmadım ama tek düşündüğüm Türkiye Milli Takımı’nda forma giymek. Benim isteğim bu yönde olacak” şeklinde konuştu.