“Arı Ekmeği” BEE’O uzmanlığı ile sofralarınıza taşınıyor

“Arı Ekmeği” BEE’O uzmanlığı ile sofralarınıza taşınıyor

İnsanlar, doğanın sunduğu tarım ürünlerini yine kendileri işleyerek en değerli besin kaynakları olan ekmeği elde ediyorlar... Arılar da tıpkı insanlar gibi doğadan topladıkları polene kendi enzimlerini katarak petek gözlerinde depoluyor ve kendi ekmeklerini yapıyor. Yavru arıların ilk besini işte bu “arı ekmeği” oluyor!

Doğanın sunduğu “arı ekmeği” içeriğindeki probiyotik mikroorganizmalarla, sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı oluyor. Polenin dış zarının arıların kendi enzimleriyle sindirilip tüm besin içeriğinin açığa çıkmış ve insanlar tarafından daha yüksek oranda sindirilebilir özellikte olan BEE’O Arı Ekmeği, doğanın kucağında, arının evinde ve arılar tarafından üretiliyor. Uzman bir ekip tarafından uygun alt yapı, bilgi ve teknik donanım ile ambalajlanan BEE'O Arı Ekmeği, içeriğindeki zengin besin öğelerini kaybetmeden en saf haliyle kovandan sofralarınıza ulaşıyor! Bu ürünü doğrudan ya da ılık veya soğuk süt, meyve suyu, yoğurt gibi gıdalara ilave ederek tüketebilirsiniz. Besin öğelerinden yararlanabilmek için, çocuklar günde en az 3-6 adet, yetişkinler ise günde en az 6-12 adet tüketmelidir.

Sözleşmeli Arıcılık Modeli ile Üretim…

BEE’O Arı Ekmeği, “Sözleşmeli Arıcılık” yöntemiyle kovandan sofraya kontrollü koşullarda üretiliyor, tüm test ve analizleri İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’te yapılıyor. Böylece ürün kalitesi garanti altına alındıktan sonra tüketime sunuluyor. Sözleşmeli Arıcılık doğrudan arıcılarla üretim sözleşmesinin yapıldığı ve kovandan itibaren doğru arıcılık uygulamalarının hedeflendiği, bir üretim modelidir. Bu yöntem ile BEE’O Propolis’in uzman ekibinde yer alan arıcılık uzmanları ve ziraat mühendisleri kontrolünde, ülkemizin farklı bölgelerinde yer alan arıcılar ile sözleşmeler imzalanıyor ve arıcıların kovanlarının bulunduğu konum kontrol ediliyor. Pestisit uygulanmayan bölgelerde veteriner ilacı kullanılmadan üretim yapılmasına, yakın çevrede fabrika atık sahaları vb. olmamasına, temiz su kaynakları bulunmasına dikkat ediliyor. Aynı zamanda ülkemizde bitki zenginliğinin ve çeşitliliğinin korunmasına da önemli katkılar sağlanıyor. Ayrıca, Türkiye’de arıcılığın gelişimine, sürdürülebilirliğine ve tarımsal üretime de destek veriliyor.

Arı Ekmeğinde doğal olarak bulunan vitamin ve mineraller ile beslenmenize değer katın…

Arı ekmeği, kısaca polenin fermente hali yani arılar kendi enzimleri ile polenin dış zarını parçalıyor ve bu sırada bir fermantasyon işlemi gerçekleşiyor. Arı ekmeği içeriğinde doğal olarak bulunan A, D, E, K, C ve B grubu vitaminleri, magnezyum, demir, selenyum, çinko, potasyum mineralleri ile ön plana çıkıyor. Ayrıca bu ürün, yaklaşık %30 oranında protein içeriyor. Arı ekmeği doğal demir ve B2 vitamini içeriği ile, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna, yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunuyor. Ayrıca doğal çinko içeriği ile de normal kemiklerin, saçın, tırnakların ve cildin korunmasına katkıda bulunuyor. Tüm bu vitamin ve mineraller ile de beslenmeye önemli katkı sağlıyor. Bu muhteşem doğal ürün www.beeo.com.tr den Türkiye’nin her yerine kargo ile gönderiliyor.


Hibya Haber Ajansı