FENERBAHÇE U21 ANTRENÖRÜ MURATPAŞA’DA

FENERBAHÇE U21 ANTRENÖRÜ MURATPAŞA’DA

Fenerbahçe futbol şubesinin 21 yaş altı takımı antrenörü Bozkaya, Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti. Bozkaya’nın imzalı Fenerbahçe forması hediye ettiği Başkan Uysal, Muratpaşa’da 7’den 77’ye herkese spor alışkanlığı kazanmasını sağlayacak bir yapılanma içinde olduklarını söyledi.

Belediye bünyesinde açılan spor okullarının sadece yaz dönemi, belli yaş gurubuna yönelik olmadığını dile getiren Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Kurslarımızda bir süreklilik sağladık. Çocuklarımıza yönelik futbol, jimnastik, tenis, basketbol, hentbol gibi branşların yanı sıra Muratpaşa, parklarında, spor salonlarında, spor tesislerinde yetişkinlerini güne sporla başladığı, yüzme havuzunda su jimnastiği yapıldığı, yetişkinlere yönelik zumba kurslarının açıldığı ve bisiklete binme ve güvenli sürüş tekniklerini öğretildiği bir kent haline geldi. İstiyoruz ki, Muratpaşa’da herkes düzenli spor yapma alışkanlığa sahip olsun.”

Muratpaşa Belediyespor'un U17 Futbol takımının Ağustos ayında Fenerbahçe’yle dostluk maçında karşı karşıya geldiğini hatırlatan Başkan Uysal, “7 – 12 yaş arası çocuklarımız için açtığımız sonbahar dönemi futbol kursu haftasonu 5 noktada devam ediyor. Burada çok yetenekli çocuklarımız var. Ayrıca yaz döneminde kaleci yetiştirmek için akademi düzeyinde bir kursu da düzenliyoruz. Bu kurslara devam eden çocuklarımızın Fenerbahçe’nin oyuncu takip listesinde yer alması bizi mutlu eder, gurur verir” şeklinde konuştu.