FİBERLİ’den desteğe devam

FİBERLİ’den desteğe devam

Sponsorluk protokolü bugün düzenlenen törenle imzalandı. İmza törenine Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, Antalyaspor Vakfı Başkanı Dündar Uluğkay, Dernek ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri,  Antalyaspor A.Ş. Asbaşkanı Bora Terzioğlu, A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri, Bisiklet Takım Antrenörü Devrim Ardıç ve Bisiklet Takım sporcuları ile PSL Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şentürk katıldı.

Önemli bir gün

Kulüp Derneği Başkanı Nafiz Tanır, 50 yılı geride bırakan Antalyaspor’un çok sayıdaki branşla tam anlamıyla bir spor kulübü olarak yoluna devam ettiğini söyledi. Fiberli’nin bisiklet takımına verdiği destek sonrası sporcuların önemli başarılar elde ettiğine dikkat çeken Başkan Tanır, “Antalyaspor için önemli bir gün. Yeni tesislerimizde sponsorluk töreni yapıyoruz. Fiberli, bisiklet takımımıza bir yıllık ulaşım malzeme ve nakit desteği sağlayacak. Kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Çok güzel bir girişim

Antalyaspor Vakfı Başkanı Dündar Uluğkay ise, Bisiklet Takımı’na başarı dileyerek, “Antalyasporumuzun branşlarının arasında bisikletin de yer alması ve Fiberli’nin de buna sponsor olarak destek vermesi çok güzel bir girişim. Şöyle gerilere gidersek Antalya aslında Türkiye’de bisikletin en çok kullanıldığı şehir. Aynı zamanda bütün yarışlar Antalya’dan başlayıp Alanya’ya gider. Bisiklet branşına el atılmasıyla önemli bir eksiklik giderilmiş oldu” diye konuştu.