Koronavirüs sonrası içerik nasıl pazarlanacak?

Koronavirüs sonrası içerik nasıl pazarlanacak?

İstanbul Bilgi Üniversitesi, korona sonrası değişen içerik pazarlamasını masaya yatırıyor. Üniversitenin İletişim Fakültesi tarafından her yıl düzenlenen İçerikle Pazarlama Konferansı’nın bu yıl beşincisi gerçekleşiyor. Konferansta öne çıkacak konular arasında; “Girişimlerde Sürdürülebilirlik”, “Koronavirüste Dijital İletişim” ve “Dijital Dünyada Müzik Deneyimi” yer alacak

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya Bölümü tarafından her yıl düzenlenen ve Türkiye’de içerik ve pazarlama alanındaki tek etkinlik olan İçerikle Pazarlama Konferansı’nın beşincisi “Dünya Dönüşüyor” başlığı altında gerçekleşecek. BİLGİ İletişim Fakültesi Medya Bölümü’nün Pazarlama 3.0 ekibi tarafından düzenlenen konferans, 8-9-10 Mayıs’ta Youtube kanalından yayınlanacak. #VirüstenSonraViralOlmak hashtagının oluşturulduğu konferansta, pazarlama içeriklerinde, markalarda nasıl yansımalar görüldüğünden “Yeni Normal” hayatın nasıl deneyimleneceğine, kriz dönemi tüketim verilerinden sektörel umutlar ve inovasyona kadar birçok konu masaya yatırılacak.

 

Sürdürülebilirlik girişim konusu olacak

Üç gün boyunca iki farklı oturum şeklinde gerçekleştirilecek konferansın ilk gününün birinci oturumunda İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Gülşah Görücü “Dijital Dünyada Müzik Deneyim”ini anlatacak. Günün ikinci oturumunda İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ercüment Büyükşener “Koronavirüs Döneminde Dijital İletişim”i konuşacak. İkinci günün ilk oturumda ise Reflect Studio kurucu ortağı ve Yenibirlider Derneği kurucu üyesi Eray Erdoğan “Girişimlerde Sürdürülebilirlik” konusuna ışık tutacak. Ardından HAVAS İstanbul’da dijital içerik üreticisi Selin Akbay “Marka ne bekler, ajans ne söyler” konusunu işleyecek. Son günün ilk oturumunda ise Dadanizm kurucularından ve T24 yazarı Seden Mestan “Çevrimiçi Yayıncılık ve Koronavirüs” hakkında bilgi verecek. Konferans, Calling Genel Yayın Yönetmeni Can Zeydan’ın konuşacağı “Dar Alanda Kısa Paslaşma: Dijital Karşılaşmalar” oturumuyla sona erecek. Etkinliği takip etmek isteyenler Youtube.com/pazarlama30 adresinden ulaşabilirler.

 

Program:

8 Mayıs
16:00 Gülşah Görücü / Dijital Dünyada Müzik Deneyimi
21:00 Ercüment Büyükşener / Koronavirüs Döneminde Dijital İletişim

9 Mayıs
14:00 Eray Erdoğan / Girişimlerde Sürdürülebilirlik
18:00 Selin Akbay / Marka Ne Bekler, Ajans Ne Söyler?

10 Mayıs
14:00 Seden Mestan / Çevrimiçi Yayıncılık ve Koronavirüs
18:00 Can Zeydan / Dar Alanda Kısa Paslaşma: Dijital Karşılaşmalar

Kaynak:İstanbul Bilgi Üniversitesi
Hibya Haber Ajansı