Menez yarın imzayı atıyor

Menez yarın imzayı atıyor

Antalyaspor’un anlaşmaya vardığı yıldız futbolcu Jeresy Menez, yarın 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Bu arada, kırmızı beyazlı takımın peşinde olduğu Casillas ve Sosa’nın gelmekten vazgeçtiği öğrenildi.
 
Ve Antalyaspor’da mutlu son. Yeni sezona iddialı başlamak isteyen kırmızı beyazlı takım, daha önce anlaşmaya vardığı Fransa’nın Bordeaux takımında forma giyen Jeremy Menez ile bugün 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Dün akşam Antalya’ya gelen ve havalimanında görkemli bir şekilde karşılanan Menez, saat 13:30’da Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde kendisini Antalyasporlu yapan imzayı atacak. Bu arada Antalyaspor’un bir süredir peşinde olduğu kaleci Iker Casillas ve Jose Sosa, Antalyaspor’a gelmekten vazgeçti. Antalyaspor başkanı Ali Şafak Öztürk, iki futbolcunun da maliyeti yüksek olduğu için transferden vazgeçtiklerini söyledi.

CASTROL LİSTEYE GİRDİ
Casillas ve Sosa7dan umduğunu bulamayan Antalyaspor, rotayı Kasımpaşa işe sözleşmesi sona eren Castrol ve Beşiktaşlı Veli Kavlak’a çevirdi.  Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Antalyaspor’da listeye Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın Kasımpaşa’dan eski öğrencisi Andre Castrol girdi. Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki orta saha oyuncusuyla Antalyaspor dışında Bursaspor’da ilgileniyor. Andre Castro’nun kırmızı beyazlılar birkaç gün içinde net kararını vermesi bekleniyor.