ÖZTÜRK’TEN AĞIR SÖZLER

ÖZTÜRK’TEN AĞIR SÖZLER

‘Bağırsakları temizledik’

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Geçtiğimiz hafta kendisini hedef alan eski başkan Gültekin Gencer’i ismini vermeden eleştiren Öztürk, “Kulübümüzü kendi şirketlerini batırıp Antalyaspor’umuzu da neredeyse batıracak olan, oyuncu transferlerinden komisyon alan, yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecek soytarıların elinden kurtarıp, itibar ve vizyon kazandırdık. Bağırsakları temizledik” şeklinde konuştu.

 

‘Karakterli ve güçlü’

“Maalesef ülke olarak takıntılarımızdan birisi hedef koymaktır” diyen Öztürk şöyle konuştu: “Bizim olduğumuz her yerde hedef bütün maçları kazanabilmek, en iyisini yapmaktır. Ha bu yolun sonu Şampiyonluk mu olur, Avrupa mı olur, orta sıralar mı olur hepimiz göreceğiz. Ama hedef konusunu uzatıp, takıntı haline getirmek yerine, bu güzel yarıştan keyif alalım. Şunu da ekleyeyim, ben bu sezonki kadar karakterli ve güçlü bir ekiple hiçbir zaman çalışmadım.”

 

‘Seviliyorsunuz’

Transfer konusuna da değinen başkan Öztürk konuşmasını şöyle tamamladı: “Mali durumumuzdan dolayı en doğru şartların oluşması için dikkatli davranıyoruz. Ama ilk başta eldeki kadroya güvenin. İlk maçımızda çıktığımız ilk onbir, ligin ikinci en düşük yaş ortalamasına ve en fazla Türk oyuncuya sahip onbiri. Yani planlarımız doğru işliyor.Ahkam kesmek, kötülemek çok kolay. İyi günde ve kötü günde bu takımın yanında olun arkadaşlar. Seviliyorsunuz.”