Antalyaspor maça asılmayacakmış!

Antalyaspor maça asılmayacakmış!

Yarın futbolda Antalya’da derbi heyecanı yaşanacak.

Antalya’nın Spor Toto Süper Lig’deki iki temsilcisi Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor Arena Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Maçın oynanmasına saatler kala art niyetli kişiler senaryo üretmeye başladı.

Bu zat-ı muhteremlere göre Antalyaspor maça asılmayacak.

Yani bir diğer anlamda Alanyaspor’un zorlu maçtan galip ayrılacağını iddia ediyorlar.

Gerekçe olarak da siyasilerin olaya müdahil olduğunu gösteriyorlar.

Böyle bir teoriye güler misin ağlar mısın?

Futbol üç ihtimalli bir oyundur.

O gün kim daha iyiyse, kim oyana daha iyi konsantre olursa 3 puanın da sahibi o takım olur. Yani sonuç yeşil zeminde belli olur. Onun dışındaki bütün söylemler sadece ve sadece dedikodudan ibarettir. Bu iddiaları ortaya atanlar da kesinlikle ve kesinlikle art niyetli kişilerdir.

İşin en acı tarafı ise bu iddiaları ortaya atan kişilerin kendisini Antalyasporlu olarak lanse etmesidir. Bir Antalyasporlu hiçbir zaman böyle bir iddiayla ortaya çıkmaz. Böyle bir olayın yaşanmayacağını da bilir. Kendisini gibi düşünmeyen bazı siyasetçileri karalamak için böyle komik bir ifadeyle ortalığı karıştırıyorlar. Aslında siyasilere değil Antalyaspor’a zarar verdiklerini de iyi bilirler. Çünkü bu kişiler pusuda bekliyor, ne zaman Antalyaspor kötü gidecek diye el ovuşturuyorlar. Şayet Antalyaspor kötü bir sonuç alırsa bu kişilere de gün doğmuş olacak ve yönetimi rahat rahat eleştirebilecekler.

Yukarıda ifade ettiğim gibi bu maç da bütün karşılaşmalar gibi üç ihtimallidir. İki takımdan biri kazanacak veya maç berabere sona erecek. Kimin galip geleceği ise 90 dakika sonunda belli olacak.

İddia sahibi bu kişiler şanlı Antalyaspor tarihini de karaladıklarının farkındalar mı? 51 yıllık geçmişinde adı hiçbir şaibeye karışmayan, hiçbir şike olayının içinde bulunmayan Antalyaspor’a bugün bu yakıştırmayı yapanlar tarih önünde hesap verecek. Onlar benim nazarımda Antalyaspor sevdalısı değil, yüzkarası olarak anılacak.