Şimdi Antalyaspor Basketbol Zamanı

Şimdi Antalyaspor Basketbol Zamanı

Antalyaspor Basketbol Takımı, normal sezonu lider bitirerek play-off’lar başlamadan önemli bir kazanım elde etti. “Şimdi Antalyaspor Basketbol Zamanı” diyerek Süper Lig yolunda takımımıza sahip çıkalım.

Bu güzel kentin basketbol takımlarını hatırlamak gerekir. Antalyaspor basketbol takımı yönetiminden teknik ekibine kadar tamamen profesyonellerin gözetimindedir. Kısacası bir takım gibi takım olma hüviyetinde rol, model olabilecek seviyededir. Bu nedenle de basketbol Süper Ligi’ni en çok hak eden takım konumunda yer almaktadır. Ancak bu hedefe son bir adım daha kaldı. Normal sezonda takımın elde ettiği başarıyı play-off’lara taşıyarak, emeğin karşılığının alınması hepimizi ziyadesiyle mutlu edecektir.

Antalyaspor Basketbol Takımı kurulduğu ilk günden bu yana birçok şey yazıldı, çizildi. Hatta hiç olmadık şekilde eleştirilere maruz kalındı. Bu takıma el verenler bu kentin yetiştirdiği basketbol sever iş adamları ve onların takımı emanet ettiği isimler ise, basketbolun duayenleri olarak tek amaçla Antalyaspor’a hizmet ediyorlar: Antalyaspor’u şampiyon yapmak. Hem de bu kente ve bu kentin insanına değer vererek bunu yapıyorlar. O halde onların gösterdiği çabayı, sezon başında yapılan yatırımları zayi etmemek için taraftara çok büyük görev düşmektedir.

Basketbolun güzellikleri henüz tatmayan sporseverlerimizin son topa kadar mücadele eden oyuncuların yaşadığı heyecanı birlikte paylaşmaya var mısınız? Yani biz Antalyalılara sesleniyorum. Bundan sonra geri adım atmak yok. Antalyaspor kulübü Basketbol Süper Ligi’nde sizlerin desteğiyle var olacak. O halde maç programını takip ederek yediden yetmiş yediye herkesi salonlarımızı doldurmaya bekliyoruz.

Bu arada Antalya’da basketbola önem veren, emek veren Kepez Belediyespor ailesini de kutlamak gerekir. Son zamanlarda gençlerle birlikte Süper Lig mücadelesi verirken, maalesef hak etmedikleri bir şekilde play-off mücadelesinden mahrum kaldılar.

Yarın play-off ilk maçında Antalyaspor-Ormanspor maçı için 10.000 kişilik salonda takımımıza destek olalım.

Sporla kalın.