Şükrü Dayı’ya sahip çıkalım

Şükrü Dayı’ya sahip çıkalım

Antalyaspor, deplasmanda Adanaspor’u yenerek Avrupa inadını sürdürdü.

Elde edilen 5-2’lik galibiyet camiada bayram havası estirdi.

En çok da uzun yolculuk demeden bin 200 kilometre yol gidip-gelen taraftar bu sevinci hak etti.

İki gün boyunca gözlerine uyku girmeyen cefakar taraftarlar dönüş yolunda kaza geçirdi.

Manavgat yakınlarında otobüsü devrilen bazı taraftarlar yaralandı, hastaneye kaldırıldı.

Futbolseverler arasında yer alan Şükrü Önal adlı kişi, kazada bir kolunu kaybetti.

Yaşanan bu üzüntü verici olay galibiyeti kursağımızda bıraktı.

Öncelikle Şükrü Önal’a acil şifalar diliyorum. Kendisini yalnız bırakmayan ve bizzat hastaneye giderek destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulunu kutluyorum. Attıkları bu adım büyük alkış aldı. Gerçek camia olma yolunda anlamlı bir hareketti. Acıda birleşip el ele verebileceğimizi gösterdiler. Tabi hastaneye akın eden ve renktaşlarını yalnız bırakmayan taraftarları da unutmamak gerekir. Gerek hastaneye kaldırıldıklarında, gerekse operasyon esnasında, kısacası her anda büyük bir dayanışma örneği göstererek arkadaşlarına kol-kanat oldular.

Kazada kolunu kaybeden Şükrü Önal’ın tam bir Antalyaspor hastası olduğunu camianın içende olanlar iyi bilir.

Her fırsatta, yaz-kış demeden binlerce kilometre giderek Antalyaspor’a destek verir. Üstelik de bunu yıllardır yapıyor. Hiçbir çıkar gözetmeden elini taşın altına koyuyor. Maalesef o elle birlikte artık kolu da yok! Ama biliyoruz ki bundan böyle taşın altına gövdesini koyarak Antalyaspor sevgisini taşımaya devam edecek. Zira geçmişte bunu bize sayısız kez gösterdi. Hasta yatağından kalkar kalkmaz yine deplasmana koşarak gideceğini biliyoruz.

Bugüne kadar hiçbir menfaat düşünmeden Antalyaspor’a sahip çıkan Şükrü Dayı’ya artık Antalyaspor camiasının sahip çıkma zamanıdır. Antalyaspor yönetimine buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bugün oynanacak olan Başakşehir maçının gelirini Şükrü Önal ağabeyimize versinler. Buna da ihtiyacı olduğunu iyi bilenlerdenim. Umarım yönetim kurulu bu konuda gerekeni yapar, yukarıda ifade ettiğim gibi camia ruhunu yükseltir.