Tıklım tıklım Arena

Tıklım tıklım Arena

Haftanın maçında ev sahibi Antalyaspor ligin lideri Beşiktaş'ı ağırladı. Antalyaspor yönetimi bu maç öncesinde kritik bir karar alarak bilet fiyatlarında yaptığı indirim, Antalyaspor severler tarafından karşılık buldu. Ayrıca tribünlerde 33 bin Antalyaspor bayrağı da yönetimin bu maça verdiği önemi daha artırdı. Öte yandan buna ek olarak Akdeniz Manşet Gazetemizin başlattığı kampanyaya destek veren işletmeler de kentinin takımına sahip çıktı.

Tribünlerde talep olur da taraftar grupları boş durur mu? Cefakâr gruplarımızın maç öncesi koreografileri hedefimizi de niyetimizi de ortaya koydu.

Maça damga vuran önemli anekdotlar vardı.

Rahmetli Zeki Canitez'in oğlunun maç öncesi tribünleri hareketlendirmesi tribün atmosferine renk kattı.

Kısacası saha dışında bugüne kadar göz ardı edilen her şey unsur fazlasıyla gerçekleşti. Saha içinde takımımız ilk yarı rakibe teslim oldu. İkinci yarıda rüzgar tamamen yön değiştirdi.

Samuel Eto'o saha içinde takımı yönlendirmekten kendini gösteremedi. Hele ki Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın Sakıb'a maç boyu tahammül etmesine anlam veremedim.

Aslında kazanacağımız maçta rakibe puan vermek maalesef Rıza Hoca'nın basiretinin bağlanmasıydı. Çünkü oyuncu değişikliklerini sona bırakması rakipte açamadığımız kilidi iyice zora düşürdü.

Dolayısıyla geçtiğimiz 4 haftada sadece 4 puan alabildik.

Arena'da seyirci bakımından her ne kadar 27 bin biletli taraftar olsa da merdiven boşluklarıyla birlikte rahat 35 bin kişiyle rekor kırıldığı aşikâr.

Kalan haftalar taraftarımızın son maçta yansıttığı iştahın takımımıza sirayet etmesini arzu ederim.

Sporla kalın.